Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...5 6 7 8 9 10 11 ... següent »

(Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament!

trobada/taller que farem al Consell Comarcal de l'Alt Penedès el dilluns 27 de febrer a les 18.30h

   
Cartell territorial Carta Catalana Vilafranca.jpg

Un taller participatiu que han realitzat des del Consell Nacional de la Joventut. Està titulat com a: (Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament!

Aquesta trobadaés una oportunitat per pensar una nova manera de fer política oberta i participativa i per reivindicar les persones joves com un actor clau. Les propostes que surtin dels tallers serviran per redactar la 4a Carta Catalana de la Joventut.

 

DIA: 27 de febrer de 2017
LLOC: Biblioteca del Consell Comarcal de l' Alt Penedès. C/Hermenegild Clascar, 1-3 Vilafranca del Penedès
HORARI: 18.30h- 20.30h

 

Formulari d'inscripció: https://docs.google.com/forms/d/13YKhssQEycOJ5yd68QIVjjCP3cup8Cu8t2kkw6j 27y0 /viewform?edit_requested=true


20 de febrer, dia mundial de la justícia social

Volen guanyar-se el futur que qualsevol persona es mereix.

   
2002_justiciasocial_cistock.com_mattz90-211x220.jpg

casa vostra es casa nostra


Oferta de feina de cuiner/a a Alemanya

Convoca: El departament d’ocupació alemany i EURES

   
1485769846_Notícia 4.jpg

Requisits:És busca una persona interessada a treballar com a cuinera a la ciutat de Baden-Württemberg, Alemanya. Ha de tenir titulació o experiència en l’àmbit professional, nivell bàsic d’alemany i ser una persona flexible, motivada, amb dedicació i que pugui treballar de manera independent.

 

Condicions: S’ofereix un contracte a mitja jornada o jornada completa segons les pròpies preferències, suport en la recerca d’allotjament i transport i un salari brut d’entre 1653€ i 2922€ segons la qualificació de l’empleat/da i les hores de treball.

 

Presentació de la candidatura: S’ha de fer arribar el currículum i la carta de presentació en anglès o alemany, incloent el número de referència de l’oferta per correu electrònic.

 

 

 

Més informació a: https://goo.gl/R7z0um


LA SITUACIÓ LABORAL DE LES PERSONES JOVES

Respecte fa un any hi ha 16.100 llocs de treball més ocupats per joves de 16 a 29 anys.

   
1485767948_image001.jpg

Ja es pot consultar l’informe sobre la Situació laboral de les persones joves a Catalunya referent al 4t trimestre de 2016. Les dades de l’EPA mostren una consolidació de la creació d’ocupació. En concret, respecte fa un any hi ha 16.100 llocs de treball més ocupats per joves de 16 a 29 anys. Això, juntament amb la baixada de la taxa d’activitat, consolida també la disminució interanual de la taxa d’atur que se situa en el 24%, cada cop més lluny del 39% al que es va arribar en el puntàlgid de la crisi.

Aquestes bones notícies van acompanyades d’altres dades que assenyalen de quina manera el mercat laboral juvenil s’està refent de la fase més dura de la crisi i quin pot ser el model de mercat laboral que deixa la crisi. En concret, la taxa d’activitat del 58,3% representa una caiguda de 14 punts respecte el 2008 i indica que l’estratègia de retard en l’entrada al mercat laboral s’ha accentuat. Aquesta tendència, juntament amb la disminució de la taxa d’emancipació, mostra l’allargament de l’etapa de la joventut. Un altre element destacatés l’augment de la temporalitat, que ha augmentat aquest trimestre fins al 52,5%, un increment de gairebé 20 punts des del 2009. Aquesta dada il·lustra la importància de la contractació temporal en la recuperació de l’ocupació.

La Situació laboral de les persones joves a Catalunya és un informe trimestral de l’Observatori Català de la Joventut elaborat a partir de l’Enquesta de població activa. L’informe fa referència a la població jove de 16 a 29 anys i es basa en dades generades per l’Idescat a petició de l’OCJ. La informació disponible en aquest documentés, doncs, inèdita i ofereix una visió sobre la situació laboral del conjunt de la població jove. La resta d’informes trimestrals es poden consultar aquí.


“Vacances en família” 2017

fins al 6 de febrer!

   
vacances familia.jpg

 Ja està obert el període de preinscripcions per participar en la primera convocatòria del programa“Vacances en família” 2017 (fins al 6 de febrer!)

 

 

Més informació:

 

-          Temporada 2017 "Vacances en família" - XANASCAT

 

-          Llibret "Vacances en família 2017" (PDF)   

 

-          Notícia JOVE.CAT


EVS amb infants i joves a la República Txeca.

Convoca: Associació Mundus

   
1484822632_Notícia 3.png

Akropolisés una entitat sense afany de lucre que busca una persona jove voluntaria d’entre 18 i 30 anys amb nacionalitat espanyola per a un projecte SVE de 12 mesos (de l’1 de febrer del 2017 al 31 de gener del 2018) a Uherské Hradiste, República Txeca.

 

Al costat d'altres voluntaris d'Alemanya, França i Rússia ajudaràs al seu centre per a infants i joves organitzant activitats lúdiques  i preparant un campaments d'estiu i esdeveniments per a les famílies.

 

Com a voluntari/a podràs treballar en:

 - En Una ludoteca infantil per a nens d'un a 3 anys. Dues vegades per setmana, ajudaràs a tenir cura dels nens durant les passejades i els tallers creatius.

- A La promoció de l'associació. Un cop a la setmana faràs materials de difusió (pamflets, fotos, vídeos).

- En Intercanvi d'idiomes. Dues vegades a la setmana.

- En Campaments d'estiu. Ajudant amb el programa d'activitats.

- Ajudant En la preparació d'esdeveniments per a nens i pares (5 caps de setmana a l'any).

 

Aquest projecte està pensat perquè com a voluntari / a, millors teus coneixements, habilitats i aptituds en l'àmbit social, el que inclou un progrés personal que t'ajudi a trobar una feina a Europa. Així mateix, Akropolis et planteja aquest projecte com una oportunitat per aprendre idiomes i conèixer la cultura txeca.

 

Condicions: Aquest projecte està finançat pel programa“Erasmus +” i queden inclosos el viatge, l’allotjament (fins a 275€) i la manutenció i els diners de butxaca (300€ al mes). No queda inclosa la quota de participació, que varia segons el país d’origen.

 

Presentació de la candidatura: Envia el CV i la carta de motivació en anglès a [email protected] amb el concepte:“EVS -AKROPOLIS- República Checa”

 

 

+info: https://goo.gl/li0jUI

 

 


Xerrada informativa "El nou Decret 267/2016 d'activitats d'educació en el temps lliure per a menors 18 anys"

Dimecres 25 de gener a les 18h, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès

   
claca.jpg

El dimecres 25 de gener a les 18h, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, es farà una xerrada informativa sobre "El nou Decret 267/2016 d'activitats d'educació en el temps lliure per a menors 18 anys". 
Està adreçada a totes les persones i entitats que organitzen activitats durant el període de vacances (estiu o setmana santa) on hi participen menors de 18 anys: casals d’estiu, casals esportius, rutes, rutes esportives, colònies, etc.
Si esteu interessats/des en assistir, cliqueu al següent enllaç per apuntar-vos-hi. La xerradaés gratuïta.
 
Inscripcions a la xerra informativa

EL DIVENDRES 13 DE GENER L'ASSESSORIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL ATENDRÀ AL MATÍ. A PARTIR DEL DIJOUS 19 DE GENER TORNARÀ A L'HORARI HABITUAL DE TARDA.

Divendres 13 horari de 9 a 11 hores, a partir del dijous 19 horari habitual de 17 a 19h tots els dijous a la tarda.

   

Aquesta setmana el Consell Comarcal de l'Alt Penedès no obrirà per la tarda, per aquest motiu, l'Assessoria de Mobilitat Internacional farà la seva atenció el divendres de les 9 a les 11 hores.

A partir del dijous 19 de gener, es tornarà a l'horari d'atenció habitual. L'Assessoria de Mobilitat Internacional atendrà de les 17 a les 19 hores els dijous a la tarda.

Es pot demanar cita prèvia trucant al 93.890.00.00 ext 112 o també enviant un correu electrònic a dinamo@ccapenedes.cat


Beques Vulcanus de pràctiques professionals al Japó

Aquest programa va començar al 1997 i està adreçat a estudiants de l'àmbit de les ciències o de la enginyeria de la Unió Europea.

   
1484048034_Notícia4.jpg

Les persones escollides passaran una setmana en un seminari al

Japó, seguit de 4 mesos d'aprenentatge intensiu de l'idioma i seguidament 8 mesos de pràctiques

en una companyia japonesa.

 

Més Informació: https://goo.gl/XOLxMX i http://bit.ly/2gRCNN5

 

Data límit: 20 de gener del 2017


Beques de postgrau a Europa

La Caixa obre un període d’inscripcions del novembre fins al 2 de febrer del 2017

   
1484047948_Notícia3.jpg

La Caixa obre un període d’inscripcions del novembre fins al 2 de febrer del 2017 per inscriure’s i

obtenir una de les 65 beques que es convoquen pel 2017-2018 en universitats de l’Espai Econòmic

Europeu d’Educació Superior. Els estudis que contempla són de màster i de doctorat i contempla

totes lesàrees de coneixement.

 

Més Informació a: https://goo.gl/XEPS7b

 

Data límit: 2 de febrer del 2017

Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | dinamo@ccapenedes.cat
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos