Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...3 4 5 6 7 8 9 ... següent »

Beques per fer un programa intensiu d’anglès al juliol a Espanya.

Es convoquen 2400 beques destinades a participar en un programa intensiu d’una setmana d’immersió lingüística d’anglès a Espanya que tindrà lloc aquest mes de juliol del 2017. Es valorarà la nota obtinguda a l’assignatura d’anglès.

   
1491818812_2.jpg

Els requisits són haver nascut entre l’1 de gener de l 1997 i el 31 de desembre de 2000 i estar matriculat/da en el curs 2016/17 (a qualsevol modalitat de batxillerat, grau mitjà i formació professional, ensenyaments artístics, esportius i d’idiomes), haver obtingut una beca general del ministeri d’Educació, Cultura i Esports i tenir aprovat el curs anterior amb una nota mínima de 7,50 punts a anglès.

 

L’acomodació serà en un règim d’internat i amb pensió completa.

 

Data límit: 20 d’abril del 2017

 

Més informació a: https://goo.gl/eb1WMX


Oportunitat de Formació Professional Dual a Baviera, Alemanya.

Des del SOC s’ha iniciat un procés de selecció adreçat a joves que tinguin interès per estudiar i treballar a Baviera en el marc del programa Formació Dual a Alemanya i del conveni signat entre els governs de Catalunya i Baviera. Com és habitual aquest projecte compta amb el suport de la xarxa EURES i del Servei Públic d’Ocupació d’Alemanya.

   
1.png

El proper dia 20 i 21 d’abril s’organitzarà a Barcelona una sessió informativa amb els joves que s’hagin interessat, i posteriorment es realitzaran entrevistes a les persones vulguin participar en el procés de selecció.

 

Els requisits de les persones joves que vulguin participar en el procés de selecció, són els següents:  Tenir entre 18 i 30 anys d’edat, haver finalitzat ESO o equivalent, tenir nacionalitat europea, es valorarà molt especialment que els joves tinguin interès a viure i treballar a Alemanya.

 

Elsàmbits formatius i professionals que s’ofereixen són els següents: operaris/àries i tècnic/ques de la indústria mecànica i metal•lúrgica, professionals de la restauració, atenció a la dependència, operaris/àries i tècnic/ques per la construcció, instal•ladors /res de gas, aigua i calefacció i forner/a.

Les persones que estiguin interessades en assistir a la sessió informativa sobre la Formació Dual a Baviera, i participar en el procés de selecció han d’enviar el currículum vitae al correu electrònic mobility-programs@bbw.de  indicant en el títol del correu electrònic“FP DUAL BAVIERA”.

 

Data límit:19 d’abril del 2017

 

 

Més informació a: https://goo.gl/SztYcj

 

 


Comencen les preinscripcions als Camps de treball.

El termini per camps de treball a Catalunya per a menors d’edat i d’intercanvi amb la resta de comunitats autònomes és del 10 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 18 d’abril (fins a les 12 h del migdia)

   
camp_de_treball.jpg

PORTAL PREINSCRIPCIONS: 

https://www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions/

 

Com cada any disposeu de tota la informació al JOVE.CAT: 

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball/informacio_camps_treball/


Avui 6 d'abril Dia mundial de l’activitat física (DMAF)

Catalunya celebra un any més el Dia Mundial de l’Activitat Física, el proper 6 d’abril, amb l’objectiu de promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar. El lema d’enguany és “Gent Activa, Gent Feliç”

   
Imatge_Perfil_facebook.png

Per vuitè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut s’afegeix a Agita Mundo i a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

L’OMS recomana:

  • Acumular 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran
  • Acumular 60 minuts d’activitat física cada dia en infants i adolescents

L’any passat vam superar els 200.000 participants a tot Catalunya.
ENREGISTREU les vostres activitats i esdeveniments i ajudeu-nos a superar el nombre de participants.

+INFO a: http://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/activitat-fisica-i-salut/dia-mundial-de-lactivitat-fisica-dmaf.-6-dabril/


Saps que ha nascut el protocol d'actuació en casos de violències masclistes a entitats juvenils?

Aquest protocol d’actuació en casos de violències masclistes en el si de les associacions, sorgeix a partir de la inquietud manifestada per les entitats juvenils que participen al Grup de Treball de Gènere del Consell de la Joventut de Barcelona degut al degoteig constant de casos de violències masclistes que es produeixen a dia d’avui.

   
entitats.jpg

Per tal de fer front a aquesta problemàtica, aquest material pretén dotar d’eines a les entitats per a actuar en aquells casos de violències que es donin en el seu entorn, siguin de caire puntual o reiterat. En aquest sentit, aquí trobareu informació sobre com detectar una situació de violència a la vostra entitat i també els passos a seguir en cas que aquesta es produeixi. Així mateix, trobareu algunes recomanacions per a la prevenció de les violències masclistes i un recull de serveis d’atenció i suport gestionats per entitats o administracions.

Descarrega el documentpdf


Escena 25 - Saps de què parlem?

Fes cultura! Tens entre 18 i 25 anys? Informa't...

   
escena.jpg

 És una campanya social per afavorir l'accés dels joves que tenen entre 18 i 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts.

https://www.escena25.cat/


Nous temps - Nou Carnet Jove

Sigues el primer a descobrir-los!

   
carnet.jpeg

Consulta'ls aquí 

http://linkis.com/www.carnetjove.cat/c/c71Kl


Consultori en línia

Professionals de la psicologia, la sexualitat i l'alimentació resoldran els teus dubtes. Cerca o envia la teva consulta.

   

http://jovecat.gencat.cat/ca/orfes/consultori_en_linia/


Joves i Mobilitat

El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.

   
joves_mobilitat.jpg_1810791531.jpg

Si t’agrada escriure, gravar vídeos o fer fotos estàs d’enhorabona, perquè precisament aquests són els formats en què pots presentar els teus treballs a la 10a. edició del concurs "Joves i Mobilitat". Pots elaborar els treballs de forma individual o en grups de fins a 3 components. Els temes a treballar enguany són la mobilitat i medi ambient. Al web del concurs trobaràs eines i recursos per a desenvolupar aquests temes. El termini per presentar treballs finalitza el 28 d’abril de 2017.

El concurs s’adreça a joves de 13 a 17 anys alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius de centres escolars o membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya. Per participar cal registrar-se i omplir el formulari d’inscripció que trobareu al web del concurs.
El professorat també hi està convocat i se l’anima a treballar amb l’alumnat aspectes relacionats amb la temàtica del concurs, utilizant els recursos didàctics del portal“Joves&Mobilitat”.


GoPros, iPods o una estada de dos dies a Portaventura són els premis que ja esperen als guanyadors/es. A més a més, també hi ha premis per al professorat. El professor/a o tutor/a més motivador també tindrà un premi, consistent en un pack“escapada relax” per a dues persones.

El concurs està organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i  el Servei Català del Trànsit.

 

Noves tarifes dels carnets juvenils internacionals

Actualització del preu del carnet d’alberguista, d’estudiant (ISIC), de professor (ITIC ) i del carnet jove (IYTC), que enguany són més barats.

   
juvenil.jpg_889254998.jpg

Els nous preus de venda al públic de carnets juvenils internacionals han entrat en vigor l’1 de març d’enguany. El període de validesa dels carnetsés d'un any des de la data d'expedició.

Carnets d’alberguista
Les tarifes del carnet d’alberguista  han estat aprovades en la darrera assemblea general de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ), i com veureu han sofert una rebaixa important en algunes de les modalitats de carnets.

Juvenil                   5,00€

Adult                    10,00€

Familiar                18,00€

Grup                     16,00€

Altres carnets internacionals 
Aprofitant aquest canvi, la direcció de l’Agència Catalana de la Joventut l (ACJ) ha decidit revisar els preus dels carnets internacionals, que tenien un preu superior arran del canvi  d’IVA que hi va haver fa uns anys.

Per tant, els preus de venda al públic dels carnets d’estudiant, de professor i jove internacional  a partir de l’1 de març de 2017 són el següents:

ISIC                        9,00€

ITIC                        9,00€

IYTC                       9,00€

 
Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | dinamo@ccapenedes.cat
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos