Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior 1 2 3 4 5 6 7 ... següent »

Avui 6 d'abril Dia mundial de l’activitat física (DMAF)

Catalunya celebra un any més el Dia Mundial de l’Activitat Física, el proper 6 d’abril, amb l’objectiu de promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar. El lema d’enguany és “Gent Activa, Gent Feliç”

   
Imatge_Perfil_facebook.png

Per vuitè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut s’afegeix a Agita Mundo i a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

L’OMS recomana:

  • Acumular 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran
  • Acumular 60 minuts d’activitat física cada dia en infants i adolescents

L’any passat vam superar els 200.000 participants a tot Catalunya.
ENREGISTREU les vostres activitats i esdeveniments i ajudeu-nos a superar el nombre de participants.

+INFO a: http://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/activitat-fisica-i-salut/dia-mundial-de-lactivitat-fisica-dmaf.-6-dabril/


Saps que ha nascut el protocol d'actuació en casos de violències masclistes a entitats juvenils?

Aquest protocol d’actuació en casos de violències masclistes en el si de les associacions, sorgeix a partir de la inquietud manifestada per les entitats juvenils que participen al Grup de Treball de Gènere del Consell de la Joventut de Barcelona degut al degoteig constant de casos de violències masclistes que es produeixen a dia d’avui.

   
entitats.jpg

Per tal de fer front a aquesta problemàtica, aquest material pretén dotar d’eines a les entitats per a actuar en aquells casos de violències que es donin en el seu entorn, siguin de caire puntual o reiterat. En aquest sentit, aquí trobareu informació sobre com detectar una situació de violència a la vostra entitat i també els passos a seguir en cas que aquesta es produeixi. Així mateix, trobareu algunes recomanacions per a la prevenció de les violències masclistes i un recull de serveis d’atenció i suport gestionats per entitats o administracions.

Descarrega el documentpdf


Escena 25 - Saps de què parlem?

Fes cultura! Tens entre 18 i 25 anys? Informa't...

   
escena.jpg

 És una campanya social per afavorir l'accés dels joves que tenen entre 18 i 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts.

https://www.escena25.cat/


Nous temps - Nou Carnet Jove

Sigues el primer a descobrir-los!

   
carnet.jpeg

Consulta'ls aquí 

http://linkis.com/www.carnetjove.cat/c/c71Kl


Consultori en línia

Professionals de la psicologia, la sexualitat i l'alimentació resoldran els teus dubtes. Cerca o envia la teva consulta.

   

http://jovecat.gencat.cat/ca/orfes/consultori_en_linia/


Joves i Mobilitat

El concurs convida els joves a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció, alhora que vol fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes.

   
joves_mobilitat.jpg_1810791531.jpg

Si t’agrada escriure, gravar vídeos o fer fotos estàs d’enhorabona, perquè precisament aquests són els formats en què pots presentar els teus treballs a la 10a. edició del concurs "Joves i Mobilitat". Pots elaborar els treballs de forma individual o en grups de fins a 3 components. Els temes a treballar enguany són la mobilitat i medi ambient. Al web del concurs trobaràs eines i recursos per a desenvolupar aquests temes. El termini per presentar treballs finalitza el 28 d’abril de 2017.

El concurs s’adreça a joves de 13 a 17 anys alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius de centres escolars o membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya. Per participar cal registrar-se i omplir el formulari d’inscripció que trobareu al web del concurs.
El professorat també hi està convocat i se l’anima a treballar amb l’alumnat aspectes relacionats amb la temàtica del concurs, utilizant els recursos didàctics del portal“Joves&Mobilitat”.


GoPros, iPods o una estada de dos dies a Portaventura són els premis que ja esperen als guanyadors/es. A més a més, també hi ha premis per al professorat. El professor/a o tutor/a més motivador també tindrà un premi, consistent en un pack“escapada relax” per a dues persones.

El concurs està organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i  el Servei Català del Trànsit.

 

Noves tarifes dels carnets juvenils internacionals

Actualització del preu del carnet d’alberguista, d’estudiant (ISIC), de professor (ITIC ) i del carnet jove (IYTC), que enguany són més barats.

   
juvenil.jpg_889254998.jpg

Els nous preus de venda al públic de carnets juvenils internacionals han entrat en vigor l’1 de març d’enguany. El període de validesa dels carnetsés d'un any des de la data d'expedició.

Carnets d’alberguista
Les tarifes del carnet d’alberguista  han estat aprovades en la darrera assemblea general de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ), i com veureu han sofert una rebaixa important en algunes de les modalitats de carnets.

Juvenil                   5,00€

Adult                    10,00€

Familiar                18,00€

Grup                     16,00€

Altres carnets internacionals 
Aprofitant aquest canvi, la direcció de l’Agència Catalana de la Joventut l (ACJ) ha decidit revisar els preus dels carnets internacionals, que tenien un preu superior arran del canvi  d’IVA que hi va haver fa uns anys.

Per tant, els preus de venda al públic dels carnets d’estudiant, de professor i jove internacional  a partir de l’1 de març de 2017 són el següents:

ISIC                        9,00€

ITIC                        9,00€

IYTC                       9,00€

 

Camps de treball 2017

adreçat a joves de 14 a 29 anys

   
foto_camp2_jovecat.jpg_1091229426.jpg

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves -atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacionals.

Trobaràs tota la info a: http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball/informacio_camps_treball/


Beques Carnet Jove - Il·lusiona't

Pots consultar les 11 modalitats de beques que el Carnet Jove t'ofereix

   
58da578896896.jpg

Vols tenir l'oportunitat d'inserir-te professionalment i treballar a TV3, La Vanguardia, El Jueves, El Punt Avui, Ràdio Flaixbac, la Fundació Bancària "La Caixa" o Carnet Jove? Ja pots consultar les 11 modalitats de beques que el Carnet Jove t'ofereix per fer-ho. Ben aviat t'informarem de les dates de la convocatòria per optar-hi.

 

http://www.carnetjove.cat/connectat/


T’agraden les parelles ben avingudes?

Tens ganes de parlar en català amb gent que l'està aprenent? Necessites practicar el català? Inscriu-te al Voluntariat per la llengua. Ara també virtual. VxL.cat

   
pa_tomaquet.jpg

Si et cal practicar el català, o tens ganes de parlar amb gent que l'està aprenent, el programa Voluntariat per la llengua t'ho posa fàcil. La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), responsables d’aquest programa, ens recorden la seva nova modalitat virtual, pensada per a persones que per la distància geogràfica no poden coincidir presencialment.

Voluntariat per la llengua (VxL)és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

El compromís de les parelles lingüístiquesés trobar-se una hora la setmana, durant almenys 10 setmanes, per parlar en català d’allò que vulguin, en un context distès. El dia i l'hora que els vagi bé. Amb la modalitat virtual, es pot fer des d'un ordinador o dispositiu mòbil amb el programa de videoconferència que més convingui.

Per participar al programa cal ser major d'edat i inscriure's a http://vxl.cat/participa-hi

Cal indicar l’opció escollida entre la modalitat virtual, la presencial o ambdues.

 
Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | dinamo@ccapenedes.cat
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos