Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...26 27 28 29 30 31 32 ... següent »

Borsa de treball de personal docent del Departament d'Ensenyament

S'ha obert un període per fer la sol.licitud per formar part de la borsa de treball

   

Cada curs escolar, el Departament d'Ensenyament confecciona una llistaúnica a Catalunya de les persones candidates a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics del Departament.
 
Número d'ordre
El número d'ordre de la borsa de treballés el definitiu per al curs 2014-2015. Al llarg del curs 2014-2015 s'obriran nous terminis per modificar les dades que consten a la borsa: 16 de setembre de 2014, del 20 al 27 d'octubre de 2014, del 26 de gener al 2 de febrer de 2015 i la darrera setmana de març de 2015.
 
 Presentació de sol·licituds per formar part de la borsa: del 21 de gener al 9 de febrer de 2015.

http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/borsa_docents/


PROGRAMA JOVES PER L'OCUPACIÓ 2013-2015

Programa destinat a persones joves desocupades entre 16 i 24 anys i menors de 30 anys amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% que no disposen del graduat en ESO i aquelles que, malgrat l’han obtingut, no han continuat estudiant.

   

Els requisits per incorporar-se al programa:

  • Estar inscrits en el Registre d’Informació de Garantia Juvenil (Si encara no estan donats d'alta deriveu-los igualment a la Marta Isart)
  • Estar inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya
  • No estar participant en cap activitat d’educació ni formació

FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA:

 

- Auxiliar de Magatzem i Logística 

-Auxiliar de Comerç i Atenció al Client

Per a més informació: Consell Comarcal Alt Penedès, C/ Hermenegild Clascar,1-7 Vilafranca del Penedès Tel.938900000 (ext.134) o al mail: misart@ccapenedes.cat

Persona de contacte: Marta Isart


Aprendre una llengua: 10 consells

L’edició on-line del diari britànic “The Guardian” ha publicat un article amb 10 coses que has de saber!

   
Notícia2_Llengües.jpg

 

Si t’estàs plantejant estudiar una llengua estrangera, tenim una recomanació per a tu: l’edició on-line del diari britànic“The Guardian” ha publicat un article amb 10 coses que has de saber!

 

1. Posa’t metes realistes i específiques

2. Recorda per què estàs aprenent

3. Centra't exactament en el que vols aprendre

4. Llegeix per plaer

5. Aprèn el vocabulari en context

6. No facis cas dels mites: l'edatés només un nombre

7. Fes una mica de revisió de la teva llengua materna

8. No subestimis la importància de la traducció

9. Compte amb la fluïdesa

10. Ves a on es parla la llengua

 

Llegeix l’article sencer en anglès aquí: http://bit.ly/1nTunqV

  


El nou Pack Jove Virtual 2015 ja està actiu! NOVETAT: passa de ser imprès a Virtual

Hi podent accedir tots els titulars a través de l’APP Carnet Jove CAT que es pot baixar gratuïtament als mercats de Google Play i d’APP Store. També es pot accedir a través de la nova web del carnet www.carnetjove.cat.

   
pack jove 15.png

D’aquesta manera els joves tindreu més facilitat d’accedir al Pack Jove, tan per aconseguir-lo, enlloc de tenir que anar a una oficina de“la Caixa” ara tan sols us heu de baixar l’APP CarnetJoveCat; així com per utilitzar els vals, doncs a partir d’ara sempre els portareu a sobre en el mòbil allà on aneu. Els titulars s’haureu d’identificar-vos i registrar-vos perquè a partir d’aquell moment tingueu disposició als vals en el vostre mòbil.

Les persones joves haureu d'ensenyar el val a l’establiment col·laborador a través del mòbil seguint les passes que s’indiquen perquè aquest el validi i apliqui el descompte. En el cas de l’opció web, el titular haurà d’imprimir-se el val, en aquest cas l’haurà de lliurar a l’establiment. En ambdós casos,  a partir d’ara és indispensable identificar-se presentant DNI o passaport, no serà necessari presentar el Carnet Jove, doncs al ser els vals nominals, el procés d’emissió ja assegura la titularitat dels joves i seva disponibilitat (per utilitzar la resta de descomptes si que caldrà com fins ara presentar el Carnet Jove).

El nou procésés molt intuïtiu pels usuaris habituals dels smartphones, la gran majoria dels joves, malgrat això hem creat un vídeo tutorial molt visual: http://youtu.be/cbwaoTm7YtA.

D’altra banda, els col·laboradors del pack també disposen de suficient informació i instruccions per facilitar un perfecte funcionament (nou portal especial per ells, fitxa identificativa...)


Premi Europeu Carlomagno de la Joventut 2015

Convoca: Parlament Europeu i Fundación Premio Internacional Carlomagno de Aquisgrán

   
Noticia1_Carlomagno.png

El Parlament Europeu i la Fundación Premio Internacional Carlomagno de Aquisgrán obren un concurs sobre el desenvolupament de la Unió Europea, la integració i les qüestions relacionades amb la identitat europea.

 

El "Premi Europeu Carlemany de la Joventut" s'atorga a projectes de joves que:

- Promoguin l’enteniment a escala europea i internacional.

- Estimulin el desenvolupament d'una identitat europea compartida i de la integració europea.

 

- Serveixin de model per als joves que viuen a Europa i ofereixin exemples pràctics d'europeus que viuen en el si d'una mateixa comunitat.

Els projectes poden centrar-se en l'organització d’actes per joves, intercanvis de joves o altres. Els participants podran presentar sol·licituds individuals o en grup.

 

Data límit: 2/2/2015


+INFO: http://bit.ly/16NG9Md


Un any a Austràlia: Work and holiday

El nou visat Work and Holiday permetrà a joves treballar i viatjar legalment per Austràlia durant un any. Hi haurà 500 permisos anuals que permetran treballar 6 mesos per una empresa, després dels quals hauran de buscar una nova feina o podran viatjar. El visat es pot obtenir un sol cop.

   
Notícia4_Austràlia.jpg

Els requisits per poder optar al visat són els següents:

-      2 anys d'universitat cursats.

-      18-30 anys.

-      Poder-se mantenir econòmicament durant l'estada a Austràlia: extracte bancari de 5.000 dòlars australians estalviats (uns 3.475€) i fons suficients pel viatge.

-      Mínim 4,5 en totes les parts del IELTS o mínim un 32 en el TOEFL. Ambdós títols amb antiguitat màxima de 2 anys. No s'accepten certificats de Cambridge.

-      No tenir fills a càrrec durant l'estada a Austràlia.

 

Un cop comprovat que es compleixen els requisits, cal omplir la sol·licitud (Form 1208) a la web d'immigració, pagar el cost del visat: 420 dòlars australians (uns 239€) i enviar la sol·licitud on-line a l'embaixada d'Austràlia a Berlin.

 

 

+ info: http://bit.ly/1BJLFgA 
+ info i sol·licituds: 
http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/462.aspx


Beques de Facebook per investigadors/es

Facebook convoca beques per a dos cursos acadèmics (2015-2016 i 2016-2017) per a estudiants que estiguin cursant un doctorat a temps complet.

   
Notícia3_Facebook.jpg

Facebook convoca beques per a dos cursos acadèmics (2015-2016 i 2016-2017) per a estudiants que estiguin cursant un doctorat a temps complet que tingui relació ambàrees rellevants per a aquesta xarxa social, com poden ser: arquitectura, visió computeritzada, mineria de dades, bases de dades, sistemes distribuïts, economia i informàtica, interacció home-ordinador, aprenentatge de màquines, procés del llenguatge, sistemes operatius, llenguatges de programació i compiladors, seguretat i privacitat o enginyeria de programari.

 

Requisits: Estar cursant un doctorat a temps complet.

 

Condicions: Les beques cobreixen els costos de l'ensenyament i suposen una aportació de 37.000 dòlars per any. A més, el/la becari/a tindrà dret a una visita pagada a la seu de Facebook per presentar la investigació, i l'oportunitat d'optar a pràctiques a l'empresa.

 

Sol·licitud: Envia un resum en una o dues pàgines de la teva investigació, identificant l'àrea d'enfocament i l'aplicabilitat de la recerca prevista a Facebook, el teu Currículum vitae i dues cartes de recomanació (del/de la tutor/a i de referència professional). Contacte:facebookfellowship@fb.com.

 

Data límit: 5/1/2015

 

+info: http://www.injuve.es/convocatorias/becas/becas-facebook-para-investigadores


Curs de formació “Face the conflict”

El curs Face the Conflict té per objectiu compartir coneixements i recursos per treballar els conflictes.

   
Notícia2_Face the conflict.png

Dates: 28/2– 7/3/2015. 
Lloc: 
Sofia, Bulgaria.

 

El curs Face the Conflict té per objectiu compartir coneixements i recursos per treballar els conflictes.

 

Els participants connectaran amb situacions de conflicte i reflexionaran sobre possibles solucions, destacant la mediació com a mètode de resolució.

Els participants experimentaran l'Educació No Formal, les seves experiències seran punt de partida del programa. Se’ls farà reflexionar sobre el seu aprenentatge i se'ls motivarà a ser creatius i a tenir iniciativa.

 

L'organització promotoraés“Suport for self-help”. La formació està coberta per Erasmus+. Així, els participants tindran allotjament i manutenció coberts durant l'estada. Es reemborsarà part del cost del transport internacional: en el cas de les persones que viatgin des d'Espanya, fins a 275€.

 

Data límit: 19/12/2014

+info i sol·licitud: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/face-the-conflict.4600/


Programa Erasmus+

Convocatòria per a projectes de cooperació europea

   
image001.jpg

http://www.diba.cat/documents/228621/32736266/Erasmus2.jpg/41c43c64-ba8f-45dd-a7ba-a8021f15dfe7?t=1417537748116

La Comissió Europea ha publicat una convocatòria de propostes en el marc del programa Erasmus+ per a projectes de cooperació europea en elsàmbits de l'educació, la formació i la joventut. Poden participar-hi les autoritats públiques. 

L es prioritats per a les propostes en l'àmbit de l'educació i la formació són: 

- Reduir les disparitats en l'aprenentatge que afecten als alumnes amb desavantatges 

- Augmentar la qualitat de l'educació a través de l'ús d'anàlisis de l'aprenentatge 

- Promoure aprenentatge i ensenyament innovador 

- Crear infraestructures d'institucions educatives i de formació per a adults 

- Millorar la qualitat i l'excel·lència de l'educació i la formació professional 

- Reformar l'educació superior perquè sigui més diversa i competitiva 

En l'àmbit de la joventut la prioritatés l'ús de la e-participació com a instrument per promoure l'empoderament dels joves i la participació activa en la vida democràtica. 

Les activitats finançables són, entre d'altres: anàlisis de necessitats, estudis, activitats de recerca, tallers, conferències i seminaris, intercanvis, avaluacions i activitats de sensibilització. La dotació pressupostària de la convocatòriaés de 17M€ amb un percentatge màxim de cofinançament comunitari del 75%. La data límit per a la presentació de candidaturesés el 24 de febrer de 2015. 


Voluntariat per la Llengua (VxL)

Informació del programa de la Direcció General de Política Lingüística i gestionat pel Consorci per a la Normalització Ligüística (CPNL)

   
image004.jpg

JOVE.CAT: http://jovecat.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/I_tu_ja_fas_VxL

Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | dinamo@ccapenedes.cat
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos