Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...23 24 25 26 27 28 29 ... següent »

“From singular to plural”

Seminari

   
Butlletí_CCAP_N3.jpg

Dates: 11– 16/4

Lloc: Gaillac, França

 

T'agradaria descobrir queés la intel·ligència col·lectiva? Com es pot treballar més eficaçment en grups i tot això en un context internacional amb joves d'Europa ?

T'agradaria saber quins són els mètodes i eines que ajuden els grups a prendre decisions col·lectives, a dirigir la dinàmica de grups positius i superar els lideratges tradicionals?

 

Condicions: Allotjament, manutenció i part del transport cobert pel programa Erasmus+.

+info: info@nexescat.orghttp://bit.ly/1NbuuHN


Càpsula informativa: T'agradaria tenir una experiència alternativa? Càpsula informativa: Voluntariat internacional i turisme alternatiu

Dijous 16 d'abril a les 19h al Consell Comarcal de l'Alt Penedès

   

Apunta't a la xerrada clicant al següent enllaç:

http://www.dinamo.cat/agenda.php?activitat=703#sthash.KnLwXzqN.dpbs


JM Jazz World 2015 en Croacia

Convoca: Joventuts Musicals Internacional (JMI) i Joventuts Musicals de Croàcia (JM Croàcia).

   
1425898757_Butlletí_CCAP_N1.jpg

Dates: 2– 15/6/2015
Lloc: Grožnjan, Croàcia

 

JMI i JM Croàcia convoquen la World Orchestra Jazz JM, en la qual els músics podran passar una setmana a al costat dels millors músics joves internacionals de jazz.

The World Orchestra Jazz JM està buscant músics amb talent i amb edats compreses entre els 18 i 25 anys, que toquin el saxofon, trombó, trompeta, trompa, tuba, guitarra, baix, bateria, percussió, piano i veu.

 

L'objectiu de World Orchestra Jazz JMés socialitzar, tocar i treballar junts per crear la millor banda jove. A partir del 7/6, es realitzarà una gira de concerts per Bèlgica, Croàcia, Alemanya, Països Baixos i Eslovènia.

 

 

Data límit: 16/3/2015.
+info: 
http://bit.ly/1DCBLIW i http://bit.ly/NxctIS


PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS 2015

De l’11 al 23 de març es pot fer la inscripció per a les proves d’accés a cicles formatius, de formació professional, d’arts plàrtiques i disseny, i a la part general dels ensenyaments esportius.

   

Les proves de grau mitjà seran el 6 de maig i les de grau superior el 13 i 14 de maig.

http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/proves/proves_acces


Preinscripció i matriculació del curs escolar 2015-2016

Centres educatius de Vilafranca del Penedès

   

Trobaràs tota la informació a:

http://www.vilafranca.cat/html/educacio/preinscripcio_i_matriculacio.html#anch-1


PREINSCRIPCIONS

Recull de dates d'inscripcions a tenir en compte

   

Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària, del 10 al 17 de març.
Per a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 19 de maig.
Per a Programes de Formació i Inserció: del 19 al 29 de maig. Per a cicles formatius de grau superior, del 26 de maig al 3 de juny.
Per als ensenyament d’educació d’adults, del 22 al 29 de juny.

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio_general/index.html


Saló de l’Ensenyament i Saló Futura

del 18 al 22 de març la Fira de Barcelona. Tota l’oferta educativa en un sol recinte.

   
salo_ensenyament.jpg_29290787.jpg

Saló de l’Ensenyament i Saló Futura. Tota l’oferta educativa en un sol recinte.
Si no tens clar quin camí seguir amb els teus estudis, del 18 al 22 de març la Fira de Barcelona acull una nova edició del Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball.

Aquest esdeveniment ha esdevingut una eina imprescindible d’orientació i assessorament acadèmic i laboral per a estudiants i famílies. 


http://jovecat.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/salo_ensenyament-00001 


REUNIÓ DE LA TAULA POLÍTICA COMARCAL DE JOVENTUT

El dimecres 18 de febrer es va celebrar una nova sessió de la Taula Política Comarcal de Joventut, formada per les regidories de Joventut dels ajuntaments de l’Alt Penedès i convocada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

   
Reunió regidors Joventut BR.jpg

La Taula va valorar un a un els 22, programes, projectes i actuacions executats durant l’any 2014 en el marc del Protocol d’Intervenció Estratègica Comarcal en Polítiques de Joventut elaborat des del Consell Comarcal amb el suport dels ajuntaments i per encàrrec de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Els programes, els projectes i les actuacions responen als objectius estratègics aprovats prèviament pel Servei Comarcal de Joventut i les regidories de Joventut dels ajuntaments de l’Alt Penedès i formen part, també, del Pla Nacional de Joventut de Catalunya. Alguns d’aquests programes i projectes es duen a terme de forma transversal, en col•laboració amb altres serveis del Consell Comarcal (Ocupació, Ensenyament, Habitatge, Benestar Social i Cultura).

Entre aquests 22, programes, projectes i actuacions destaquen:“Forma’t”,“Protocol d’informació, orientació i acompanyament per a l’emancipació”,“Projecte comarcal d’activitats formatives”,“Catàleg d’Activitats del Consell Comarcal”,“Pla Territorial Educatiu”,“Assessoria acadèmica i professional”,“Pla comarcal de drogues”,“Borsa d’habitatge de lloguer”,“Informació, orientació i participació als instituts de Secundària de l’Alt Penedès”,“Programes i professionals de Joventut compartits amb els ajuntaments”,“Patis oberts– Programa d’oci nocturn”,“Control de les instal•lacions juvenils”,“Programa de Garantia Juvenil”, etc.

La Taula Política Comarcal de Joventut, presidida pel conseller comarcal de Joventut, Sergi Vallès, va valorar positivament la feina feta en considerar que respon a les necessitats dels joves i dels municipis de l’Alt Penedès i va valorar positivament també el traspàs d’informació que es fa en el si de la Taula Tècnica Comarcal de Joventut (formada per tècnics de Joventut i que es reuneix periòdicament al Consell Comarcal).

A la reunió de dimecres hi va assistir també el coordinador territorial de la Direcció General de Joventut, Oriol Martín, que va presentar el procés d’elaboració del Pla d’Actuació Territorial de Joventut per a l’any 2016. Aquest Pla s’emmarca també dins el Pla Nacional de Joventut de Catalunya i recollirà les necessitats i les prioritats detectades per les regidories de Joventut i els consells comarcals.

La reunió va finalitzar amb la presentació del programa Garantia Juvenil, que està en fase inicial i que vol garantir que tots els joves menors de 25 anys rebin una oferta de feina, formació o pràctiques prèvia inscripció en un registre de la Generalitat.

Vilafranca del Penedès, 25 de febrer de 2015


CAMPANYA 8 DE MARÇ 2015 : "Tu mous fitxa. Catalunya per l'equitat de gènere" #moufitxa

La Presidenta de l’Institut Català de les Dones informa de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i la campanya unitària “Tu mous fitxa. Catalunya per l’equitat de gènere”, (#moufitxa), que també subscriuen les diputacions i entitats municipalistes.

   
8M-signatura.jpg

L’objectiu d’aquesta campanyaés promoure la reflexió i la revisió individual de cada ciutadà i ciutadana al voltant del concepte equitat de gènere, ja sigui en l’àmbit professional, com en les relacions familiars i personals. Aquesta presa de consciència individual ha de permetre actuar, moure fitxa, i protagonitzar una transformació que ens porti a una societat on el valor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones sigui una realitat efectiva.

 

La campanya, que gràficament es representa amb les fitxes i el taulell del joc dels escacs, serààmpliament divulgada per les institucions a través dels mitjans de comunicació propis, així com en insercions a la premsa escrita general, comarcal, gratuïta i digital. Cada ens local podrà adaptar l’eslògan al seuàmbit d’acció territorial.

 

Adjunts, podeu trobar els principals materials que componen la campanya per tal que els pugueu utilitzar i fer-ne la màxima difusió. Així mateix, al web de l’ICD podeu trobar, també, la Declaració institucional de l’Institut Català de les Dones del 8 de març de 2015, que serà llegida en els actes commemoratius que es duran a terme a tot el territori.


Crides per formacions internacionals

Convoca: SALTO Youth

   
Butlletí_CCAP_N4.png

Tens ganes de participar d’una formació internacional amb altres joves de diversos països? Vols descobrir els teus temes d’interès des d’una altra perspectiva?

 

A continuació trobaràs un llistat de diverses formacions internacionals que diverses organitzacions i institucions duran a terme en els propers mesos i que actualment estan buscant participants.

 

Si hi participes, tindràs les despeses d’allotjament, manutenció i part del transport cobertes pel finançament del programa Erasmus+.

 

Títol

Dates

País

Link

Data límit

Give POWER to EMPOWER

26/4– 3/5/2015

Bulgària

http://trainings.salto-youth.net/4712

26/2/2015

MENTOR plus - Improving mentorship in EVS

20-24/4/2015

Viena,Àustria

http://trainings.salto-youth.net/4647

27/2/2015

Training for trainers on quality assurance

7-14/4/2015

Altamura, Itàlia

http://trainings.salto-youth.net/4674

28/2/2015

Get Connected 2

14-21/4/2015

Alguer, Itàlia

http://trainings.salto-youth.net/4701

28/2/2015


Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | dinamo@ccapenedes.cat
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos