Oficina Jove de l'Alt Penedès Garantia Juvenil Assessoria acadèmica i professional Mobilitat Internacional Voluntariat per la llengua Treballateca Catàleg d'activitats PDF Troba habitatge Mou-te Penedès Facebook

Notícies

« anterior ...7 8 9 10 11 12 13 ... següent »

EVS a Irlanda: “Hands of Friendship”.

Convoca: Associació Mundus

   
1477900471_Noticia 3.jpg

Aquest projecte es realitzarà del febrer del 2017 fins al gener del 2018 i consisteix a donar suport a l’àrea de comunicació del Youth Information Center de Donegal. Aquestés un espai per a joves que obre cada dia de 12:00h fins a 18:00h per a donar informació i on es dinamitzen activitats que responen a les necessitats dels mateixos/as.

 

Requisits: Es busca un/a jove d’entre 18 i 30 anys amb coneixements d’anglès, disseny i edició de vídeo. 

 

Condicions: Aquest projecte està finançat pel programa“Erasmus +” i queden inclosos el viatge, l’allotjament (fins a 275€) i la manutenció i els diners de butxaca (300€ al mes). No queda inclosa la quota de participació, que varia segons el país d’origen.

 

Presentació de la candidatura: Envia el CV i la carta de motivació en anglès a [email protected] amb el concepte:“SVE-Letterkenny-Irlanda”

 

+info: https://goo.gl/x4FyZFBeques per estudiar el Batxillerat a EEUU o Canadà

Convoca: fundació Amancio Ortega

   
1476691932_Noticia 2.jpg

La fundació Amancio Ortega amb l’objectiu de recolzar a joves interessats/des a estudiar a Canadà o Estats Units un any equivalent al primer de batxillerat, ha posat en marxa el seu programa de beques. Es convoquen un total de 500 beques (80 per a estudiants de Galícia i 420 per a la resta de comunitats autònomes).

 

Els objectius d’aquestes beques són:

·         Millorar els coneixements de llengua anglesa i la formació integral de l’estudiant.

·         Potenciar la capacitat d’adaptació i aprenentatge en un nou entorn.

 

 

Requisits: Estar cursant 4rt de la ESO

 

Data límit: del 3 d’octubre al 15 de novembre del 2016

 

 

+info: https://goo.gl/12MzSM

 

--

Cambrer/a per a un hotel a Rothenbuch, Bavaria, Alemanya

Convoca: International Placement Services Bavaria + EURES

   
Noticia 1.jpg

 

 

Les principals tasques seran servir begudes i menjar, tenir cura dels convidats/des i equipar i gestionar les sales per festes, reunions, trobades o segons les demandes dels clients/es.També haurà d’ajudar en tasques administratives quan se’l requereixi.

 

Requisits: s’ha de tenir experiència en el sector.

 

Condicions: Aprendre competències lingüístiques en alemany, possibilitat d’un contracte permanent, jornada completa de 40 hores a la setmana, un salari de sortida de 1800€/mes, allotjament per a treballadors/es i possibilitats formatives.

 

Presentació de la candidatura: Enviar la candidatura en alemany o anglès  a:

ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de amb la referència MH-208. Per a les persones estrangeres hi ha la possibilitat de fer l’entrevista via Skype.

 

Data límit per presentar candidatura: 8 de novembre del 2016

 

+info: https://goo.gl/1d55Ie

 

  


ESPAI DE RECERCA DE FEINA PER A JOVES

Cal que t’inscriguis prèviament al Programa de Garantia Juvenil.

   

Un espai personalitzat on tindran en compte les teves necessitats i t’acompanyaran en el procés de cerca de feina.
En 2 sessions setmanals de 4 hores de durada cadascuna, durant 4 setmanes, aprendràs tècniques i eines de recerca de feina.


INSCRIU-TE AL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

Vine a l'Oficina Jove de l'Alt Penedès de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 17 a 19h

   

Tobaràs tota la informació en aquest enllaç:

http://www.ccapenedes.cat/serveis/programa-garantia-juvenil


Torna la campanya “Escena 25”

Una tardor més quedem al teatre, o a un concert, o a un espectacle de dansa, i, per què no? també al circ! Gràcies a campanyes com “Escena 25”, podràs accedir al teu espectacle preferit sense haver de rascar-te gaire la butxaca.

   
escena25_2016.jpg_2007804203.jpg

Potser vas aprofitar aquesta promoció l’any passat i ja saps com funciona. Per a tots i totes aquells que encara no la coneixeu us informem que aquest any se’n celebra la quarta edició. Si ets un o una dels 563.834 joves catalans entre 18 i 25 anys, podràs assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu durant els mesos d’octubre i novembre, amb uns preus especials, d’entre 3 i 10 euros.

Només t’has d’inscriure al web de la campanya, o mitjançant l’APP Escena25, seleccionar i reservar els espectacles i els concerts als quals vulguis assistir per, posteriorment, recollir l’entrada a la taquilla de l’equipament. Participen en la campanya més de 100 teatres i sales de concerts de Catalunya. El registre i la reserva es podrà realitzar fins al 31 d’octubre, però se’n podrà gaudir també durant el mes de novembre

Aquesta campanyaés possible mitjançant una aliança formada per teatres, sales de concerts de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la col·laboració de la Direcció General de Joventut, les universitats catalanes, les biblioteques de Catalunya, TRAM i FGC.

 

Més informació

 

http://jovecat.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Torna-la-campanya-Escena-25

 

 


Llums, càmera i… acció!

Sou amants del cinema? Uns/es friquis de les sèries? Us encantaria poder visitar les localitzacions on van ser gravades les vostres escenes preferides? Practiqueu cineturisme!

   
1474889847_Notícia 4.png

Que sabríeu dir quina sèrie es va rodar a la badia de Wallilabou a l’illa de Sant Vincent i la Granadina? O quantes i quines pel•lícules s’han rodat a la universitat d’Oxford?

 Tot i que actualment són poques les persones que practiquen aquesta tendència, a qui no li agradaria reviure en persona aquell escenari de la vostra sèrie o pel•lícula preferida? Actualmentés difícil trobar informació sobre aquest tipus de turisme. Tot i així hi ha algunes plataformes on-line que ofereixen un directori de recerca. El buscador més conegutés Film Locations Worldwide, que malgrat queés una pàgina amb un disseny gràfic poc atractiu,és moltútil per fer recerques per títol, actor/actriu, llocs…

http://goo.gl/n1NK1V

 També volem destacar el buscador Filmaps que té un directori de les localitzacions més populars i que es va construint de manera interactiva amb els i les usuàries.

http://goo.gl/5hfLKh

 I no només podem trobar les pel•lícules rodades per personatges de“carn ióssos”, també les pel•lícules d’animació estan basades i inspirades en localitzacions reals! En aquesta pàgina web http://goo.gl/2ASnWc   s’ha fet un recull dels escenaris que han marcat les nostres infàncies.


Brexit: el procés de UK per sortir de la Unió Europea.

I ara què? és la gran pregunta que s’està fent tothom. Com afectarà aquesta situació a la mobilitat internacional? Què els hi passarà a les persones que viuen i treballen allà? I als programes de voluntariat?

   
1474275944_Notícia 3.png

Tenim poca informació al respecte, però la poca que tenim us la volem transmetre. Posem-nos, primer en situació, el dia 23 de juny es va celebrar el referèndum al Regne Unit on es preguntava:

 

El Regne Unit ha de romandre com a membre de la UE o ha de marxar de la UE?

 

El resultat va ser d’un 51,9% a favor d’abandonar la UE i enfront d’un 48’1% a favor de quedar-se. Per tant, immediatament, el dia 24 de juny començà el procés de desconnexió. La Comissió Europea feia un comunicat a la seva pàgina web oficial, explicant els passos que es seguiran per tal de fer-ho realitat.

 

Des d’ara i durant un període de dos anys, comencen un seguit de negociacions previstes en l’Article 50 del Tractat de la Unió Europea, el qual parla sobre què s’ha de fer en cas que un Estat membre decideixi marxar de la UE. Aquestes negociacions determinaran com s’emprendrà aquest procés i quina serà la posterior relació entre ambdues parts.

 

Mentre aquest pla estigui en marxa, es seguirà aplicant la llei com fins ara i si en dos anys no s’ha arribat a cap acord, el Regne Unit trencarà totalment les relacions amb la UE sense que s’instauri cap altre vincle.

 

Més informació a: http://goo.gl/0FgE2k  

 

I  el programa Erasmus+?

També s’ha fet un comunicat oficial sobre el futur del programa en aquesta pàgina web http://goo.gl/uG3LDx en el qual es diu que“la llei de la UE es continua aplicant en la seva totalitat al Regne Unit fins que aquest deixi definitivament de ser Estat Membre, i que això es trasllada també als projectes finançats pel programa Erasmus+”


Es busca personal en l’àmbit social al Regne Unit.

People in Action és una organització solidària que treballa amb col•lectius desfavorits del seu entorn. Proporcionen treballs de cura especialitzats, suport i servei de rehabilitació tant a les llars com a centres especialitzats. Treballen amb pacients afectats per discapacitats físiques com l’esclerosi múltiple, lesions cerebrovasculars, etc.

   
1474275825_Notícia 2.jpg

Els objectius de l’equip són millorar la qualitat de vida dels pacients, proveint un suport especialitzat i promovent que es desenvolupin de manera independent.

 

Requisits: Busquen a persones que tinguin un mínim de coneixement d’anglès i estudis en l’àmbit social: psicòlegs/es, treballadors/es socials, educadors/es socials, per assistir-los en aquestes tasques. Es demana tenir un coneixement mínim d’anglès (l’equivalència un B2)

 

Condicions: Ofereixen un contracte permanent de 40 hores, un salari de£9.85/hora els dies feiners i de£10.70/hora els caps de setmana (al voltant d’uns£1600 al mes), un vehicle per als desplaçaments, ajuda en l’organització de l’allotjament, formació i assegurança mèdica. 

 

Presentació de la candidatura: S’ha d’enviar el currículum i la carta de motivació en anglès a: eures.grupomixto@sepe.es amb el títol de l’assumpte: OXFORD.

Recordeu que EURES Espanya ofereix suport en el finançament si els candidat/es a les entrevistes viuen més lluny de 50km. Pots trobar més informació sobre això a: https://goo.gl/ZV0tJP

 

 

Data límit: 20 d’octubre del 2016

Més informació a: https://goo.gl/U044ih   Pràctiques a les institucions europees

Convoca: La comissió i el parlament europeu

   
1473939413_Notícia 1.jpg

 

Ets estudiant universitari i t’agradaria fer pràctiques a les institucions europees? A la UE ofereixen una oportunitatúnica de practicar les teves habilitats en un ambient de treball real com a part del teu aprenentatge acadèmic.

La durada d’aquest programa serà de com a màxim de dos mesos i no està remunerat. 

 

Requisits: Han d’ésser estudiants d’una carrera, que tenen incloses les pràctiques els seus plans d’estudis i parlar l’anglès o el francès.

 

Presentació de la candidatura: S’ha d’enviar la sol·licitud a través del correu electrònic a l’adreça traineeships@era.europa.eu. La sol·licitud ha d’incloure el currículum en format Europass i una carta de motivació indicant els objectius generals i específics i la durada de les pràctiques. Per facilitar el procés es recomana fer-ho en anglès o francès.

 

Data límit: sempre obert

Més informació ahttp://goo.gl/VZvxBC

 
Avis legal
Privacitat de dades
Accés àrea restringida
© Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3 | Vilafranca del Penedès 08720 | (Barcelona)
Mes informació: 93 890 00 00 | dinamo@ccapenedes.cat
Veure mapa de localització


Conveni amb la Generalitat
Quadrícula w+m: Disseny i programació web basat en el disseny de Raiz de dos